sculpturen

Vruchtbaarheidsbeelden zijn afbeeldingen van vrouwen met ronde vormen en weinig uitgesproken gelaatstrekken. Het zijn de oudste teruggevonden kunstuitingen in keramiek. Ze zijn een eerbetoon aan de vrouw en alles dat zij voortbrengt.

De ronde vormen symboliseren goede -vruchtbare- tijden, veiligheid en succes.

Mijn fascinatie voor deze oervrouwen bereikte in 2017 een hoogtepunt en uiteraard was keramiek een ideaal medium voor deze reeks kleinere en grote beelden.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”6″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”90″ thumb_height=”180″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]