workshops

Workshops in 2018:

 

Workshop tekenen: een ontdekkingstocht (voor beginners)

workshop-volwassenen

Deze cursus leert je gericht kijken naar alles om je heen en dat vast te leggen op verschillende manieren. We schetsen voorwerpen, stillevens, het menselijke figuur en portretten. We gebruiken verschillende media zoals potlood, inkt, houtskool, pastelkrijt en waterverf.
Door korte en langere oefeningen vind je gaandeweg je eigen tekenstijl. Tekenervaring is niet nodig. Al doende leer je verhoudingen zien en mooie composities te maken. Je zal versteld staan van het resultaat!

Eerstvolgende workshop te Ranst:
Paasvakantie: 3 namiddagen (telkens van 13-17u)
– dinsdag 3 april
– woensdag 4 april
– donderdag 5 april

Prijs Workshop Tekenen: 150 euro incl. materiaal.

 

Workshop creatieve technieken: maak 4 verschillende kunstwerken

Crea-balk

Nat-in-nat schilderen met aquarelverf. Met deze natuurlijke aquarelverf wordt transparant geschilderd in verschillende laagjes.
Aboriginal-dot-painting. Laat je gaan met acrylverf in warme aardetinten en wattenstaafjes en ervaar de rust en de flow die het maken van zo’n schilderij je geeft.
Voelvormen en duimpotjes in klei. We maken duimpotjes en potjes door middel van worstjes klei. Op die manier kan je een potje elke vorm geven die je maar wenst.
Drukken met linosnede. Met speciale mesjes kan je gedeelten uit lino snijden. Op de hoge (niet uitgesneden) gedeelten brengen we inkt aan en drukken we af op papier.

Data:
3 namiddagen (telkens van 13-17u)
– (voorlopig nog geen data)
– (voorlopig nog geen data)
– (voorlopig nog geen data)

Prijs Workshop Creatieve Technieken: 150 euro incl. materiaal.

Voor meer informatie, gelieve een mailtje naar so-caro@hotmail.com te sturen.